Haxhiu: Të nisë urgjentisht hetimi i skandaleve korruptive

Haxhiu: Të nisë urgjentisht hetimi i skandaleve korruptive

Derisa protesta e Lëvizjes Vetëvendosje po vazhdon para Prokurorisë së Shtetit, atyre iu ka drejtuar deputetja Albulena Haxhiu, e cila ka thënë se protestat e tyre do të vazhdojnë dhe do të jenë paqësore, por prokuroria duhet të ndërrojë, duke u larguar të gjithë prokurorët që janë emëruar politikisht.

Sipas saj, urgjentisht duhet të nis hetimi i skandaleve korruptive të kësaj qeverie dhe hetimi i pasurisë së paligjshme të politikanëve. “Paqe me hajni nuk ka sepse me hajna nuk ka shtet”, tha ajo.


MË SHUME NGA Aktuale