Do të botohen edhe katër tregime të reja të Harry Potter

Do të botohen edhe katër tregime të reja të Harry Potter

JK Rowling do të botojë edhe katër tregime të reja të lidhura me botën magjepsëse të Harry Potter, 20 vite pas romanit të parë.

Seri e librave të shkurtër, të vendosura për të eksploruar “folklorin tradicional dhe magjinë në zemër të serive”, do të dalë nga Botimi Pottermore.

Ato janë të dizajnuara që të përqendrohen në mësimet specifike të Hogwarts, duke përfshirë Parashikimin, Herbologji dhe Mbrojtjen kundër Arteve të Errëta.

Seritë e filmit Harry Potter u mbyllën me Harry Potter dhe me Halloës me vdekje në vitin 2011.