Xavier de Marnac dekorohet me Medaljen presidenciale të Meritave
Sharr Travel

Xavier de Marnac dekorohet me Medaljen presidenciale të Meritave

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot dekoroi me Medaljen presidenciale të Meritave, edhe ish-komandantin e KFOR-it dhe më pas ish-shef i EULEX-itnë Kosovë, Xavier de Marnac.

Thaçi e falënderoi ish-shefin e ELUEX-it për kontribut të çmuar për forcimin e paqes dhe stabilitetit në vendin tonë.