Stilisti i talentuar e dëshmon se çdo grua mund të jetë mbretëreshë

Stilisti i talentuar e dëshmon se çdo grua mund të jetë mbretëreshë

Konstatin Bogomolov është dizajner dhe artist i talentuar nga Riga.

Ai ka një “shkollë bukurie” ku i fton të gjitha llojet e femrave për t’u bërë modelet e tij, duke filluar nga studentet e deri te gratë e pensionuara.

Me ndihmën e studentëve të tij, ai bën mrekulli!

Konstatini e shfrytëzon njohurinë e tij të psikologjisë për të bërë diçka më shumë se veçse rregullim – ai krijon një imazh të ri bazuar në profesionin dhe personalitetin e secilës grua.

Ai iu ndihmon subjekteve të ndihen më shumë femërore dhe të kenë vetëbesim më të lartë.

Më poshtë i keni vetëm disa shembuj të punës së Konstantinit, ku mund ta shihni se me veshjen dhe grimin e duhur, çdo grua mund të shndërrohet në mbretëreshë dhe inspirim për tjerët!