Meta: Falënderim dhe mirënjohje përjetë Presidentit Klinton
Sharr Travel

Meta: Falënderim dhe mirënjohje përjetë Presidentit Klinton

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka marr pjesë në Prishtinë në shënimin e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Kreu i shtetit shqiptar uroi Kosovën për dy dekada liri:

“Gëzuar 20 vjetorin e lirisë Kosovë e dashur.”

Meta shtoi se është mirënjohës për SHBA-të, NATO-s dhe Presidentit Bill Clinton, që ndihmuan Kosovën të rrugëtonte drejt lirisë.