Mblidhet Komisioni për Komunitete dhe Kthim
Sharr Travel

Mblidhet Komisioni për Komunitete dhe Kthim

Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim sot mblidhet për të diskutuar pesë pika të parapara në rendin e ditës.

Fillimisht, do të bëhet shqyrtimi i projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin Ekonomiko-Social, me raport amendamente të Komisionit funksional për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale.

Po ashtu, do të bëhet shqyrtimi i projektligjit për mbrojtjen e ajrit nga ndotja, me raport amendamente të Komisionit funksional për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor.