Mbahet mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik
Sharr Travel

Mbahet mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 25.6.2019;
3. Votimi i Raportit Vjetor i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë - ZRRE, për vitin 2018;
4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare për vitin 2018;
5. Të ndryshme.

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Aktuale