Të preferuarat e këtij sezoni, fustanet blu si qielli
Sharr Travel

Të preferuarat e këtij sezoni, fustanet blu si qielli

Këtë verë ngjyrës së kaltër si qielli nuk mund t’i themi edhe aq lehtë jo.

Është elegante, femërore dhe e butë, andaj edhe preferohet shumë nga vajzat  dhe gratë.

Funksionon edhe në dalje të thjesha, ndjonje fustan nga pambuku i kaltër e hapur, apo edhe për daljet natën ndonjë fustan i kaltër nga mëndafshi.

Më poshtë i gjeni të preferuarat tona.