Haradinaj: Jam detyruar ta luftoj logjikën e sjelljes si protektorat
Sharr Travel

Haradinaj: Jam detyruar ta luftoj logjikën e sjelljes si protektorat

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj, në Këshillin Drejtues të AAK-së në Lipjan, ka thënë se është detyruar ta luftojë logjikën e sjelljes si protektorat.

Haradinaj ka thënë se e ka bërë këtë duke marrë vendime sovrane në mbrojtje të të drejtës së Kosovës.

“Udhëheqja e vendit nga Aleanca është garancë se Kosova do të veprojë në kapacitete të plota 100% shtet dhe për kthimin e vlerave tona sublime të nderit, moralit e dinjitetit”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të tij në Facebook:

Në Lipjan, me Këshillin Drejtues të Aleancës, theksova se nga logjika e sjelljes si protektorat, para dy vjetësh, si Kryeministër, jam detyruar ta ndërroj drejtimin e shtetit, duke marrë vendime sovrane në mbrojtje të të drejtës së Kosovës. Udhëheqja e vendit nga Aleanca është garancë se Kosova do të veprojë në kapacitete të plota 100% shtet dhe për kthimin e vlerave tona sublime të nderit, moralit e dinjitetit.

RH