Ky është ilaçi më i mirë natyral kundër dhimbjes së dhëmbëve

Ky është ilaçi më i mirë natyral kundër dhimbjes së dhëmbëve

Dhimbjet e dhëmbëve mund të jenë shumë të mëdha. Ata që kanë frikë të shkojnë te dentisti durojnë dhimbjen ose vrapojnë te tabletat.

Derisa e keni frikë dentistin, atëherë mënyra më e mirë është ta provoni ilaçin më të mirë natyral kundër dhimbjeve të dhëmbit, me të cilin në Indi rregullisht shërbehen erëzat nga karafili.

Te ne karafili njihet si erëz, shtesë në pije, apo ëmbëlsira, por në Indi përdoret për gatimin e gjellëve, të cilat treten vështirë, por përdoret edhe kundër dhimbjes së dhëmbëve. SI NDIKON? Porsa ta ndjeni dhimbjen e dhëmbëve apo të mishit të dhëmbëve, vendosni një pjesë të karafilit të tharë në vendin e dhimbjes dhe kafshojeni fort.

E mbani ashtu prej 15 minuta deri në gjysmë ore. Dhimbja do të pakësohet gradualisht, e më pas gjithçka zhduket. Kur dhimbjet e dhëmbit janë të forta, përdorni vajin e karafilit, i cili ndikon sikurse anestetik. Pasi ta keni vendosur karafilin në vendin me dhimbje (në mishin e dhëmbëve, mbi ose prapa dhëmbit, vendosni pak vaj karafili), dhimbja do ta zbutë dhimbjen për një afat rekord, sikurse kur te dentisti të merrni anestezion.