Remi: Jemi 10 deputetë para vendit të dytë

Remi: Jemi 10 deputetë para vendit të dytë

Kandidat i i PDK-së për deputet, Rrustem Mustafa, ka deklaruar se PDK do të dal bindshëm subjekti I parë politik pas 6 tetorit. Në IMAZH të RTK-së, ai tha se PDK së paku 10 deputet do të dal para vendit të dytë.

Këtë sipaj tij e dinë edhe subjektet e tjera sepse një sondazh I fundit sic tha Remi me këto rezultate e kanë të gjitha subjektet politike. Ai ka shfaqur shpresën se Kadri Veseli si kryeministër do ta luftoj krimin e korrupsionin si dhe nepotizmin, dhe për këtë tha se PDK ka kapacitete të shumta.

Sa I përket taksës ndaj Serbisë dhe Bosnjës, Mustafa tha se me PDK-në në udhëheqje të qeverisë do të ketë reciprocitet të plotë, sepse sipaj sij Kosova nuk e ka luksin të vendos masa ndeshkuse ndaj askujt.

Rrustem Mustafa ka lënë të nënkuptohet se preference e tij për koalicion pas-zgjedhor është LDK-ja sepse sic tha ai, preferencat nuk I ndërron shpesh.