Tani mund të hani bukë sa të doni dhe të mos shtoni peshë!

Tani mund të hani bukë sa të doni dhe të mos shtoni peshë!

Një truk e bën bukën ushqim të shëndetshëm, e cila nuk mund të bëjë dëm!

Hulumtime të shumta kanë treguar se si buka është pjesë e pashmangshme e tryezës, madje në 76% të familjeve në Evropë.

Mirëpo, shumica këshillojnë që duhet të shmangim këtë artikull për shkak të indeksit të lartë glikemik, përkatësisht për shkak të numrit të madhi cili tregon intensitet të tajitjes së insulinës pas konsumimit të disa artikujve.

Mirëpo, një truk e bën ushqim shumë të shëndetshëm i cili nuk mund t’ju dëmtojë.

Nëse e ngrini para se të filloni ta hani, do të zvogëloni përgjysmë nivelin e glukozës, prandaj në vend të sheqerit, buka muskujt tuaj do t’i ushqejë me karbohidrate të cilat gjithsesi janë të nevojshëm.

Këtë truk mund ta përdorni në cilëndo mënyrë të gatimit të bukës, prej bukës shtëpiake deri te buka e dyqanit.