Qepje të shkëlqyera për t’i kursyer rrobat tuaja (Video)

Qepje të shkëlqyera për t’i kursyer rrobat tuaja (Video)

Keni ndonjë veshje të preferuar dhe që fatkeqësisht e keni djegur apo shqyer në ndonjë pjesë?

Mos u brengosni!

Në videon e mëposhtme mund të mësoni se si t’i “shpëtoni” ato me vetëm disa truqe të lehta të qepjes. Për më tepër, veshja juaj do të duket edhe më e bukur se më parë!