Sonte promovohet libri monografik “Nexhmije Pagarusha”

Sonte promovohet libri monografik “Nexhmije Pagarusha”

Sonte promovohet monografia “Nexhmije Pagarusha” me autorë Shaban Maxharraj dhe Elvira Berisha.

Në këtë ceremoni solemne do të merr pjesë edhe ministri në detyrë i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi.

 Libri është një rrëfim origjinal dhe personal i një udhëtimi të mrekullueshëm nëpër jetën dhe krijimtarinë e këngëtares tonë të famshme, bilbilit të këngës shqipe në Kosovë, Nexhmije Pagarusha.

Monografia “Nexhmije Pagarusha” me autorë Shaban Maxharraj dhe Elvira Berisha, është realizuar nga Integra me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës.