Kombinimet e modës të cilat do t’i dëshironi t’i kopjoni

Kombinimet e modës të cilat do t’i dëshironi t’i kopjoni

Moti pak më i ftohtë është i shkëlqyeshëm për eksperimentim me modën.

Kjo pjesë e rrobave me sukses i përgjigjet çdo sfide të modës. E bën bazë e çdo stili dhe patjetër duhet të gjendet së paku një në çdo gardërobë.

Shkon shkëlqyeshëm me variante të shkujdesura, mirëpo do të përshtatet lehtë dhe me veshjet e përshtatshme për dalje në mbrëmje.

Po ju sjellim disa veshje të cilat mund t’ju shërbejnë si inspirim për ditët në vijim.

Shkon shkëlqyeshëm me taka të larta

 

Gjithashtu, shkëlqyeshëm përshtatet edhe me stil të shkujdesur. Atletet, xhinset dhe xhaketat janë kombinimi fitues

 

 

Duket shkëlqyeshëm në kombinim edhe me fustane edhe me funde

 

Për dalje në mbrëmje, bëni nga xhaketa fustan interesant

 

Theksojeni belin me rrip