Mbahet “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”
Sharr Travel

Mbahet “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”

Sot do të mbahet“Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”.

Në këtë konferencë dyditore, marrin pjesë studiues dhe shkencëtarë nga shumë vende evropiane dhe nga rajoni. 


MË SHUME NGA Aktuale