Si të visheni me të bardha në vjeshtë dhe dimër?
Sharr Travel

Si të visheni me të bardha në vjeshtë dhe dimër?

E bardha nuk është një ngjyrë perfekte vetëm për verën. Me kombinimet e duhura, edhe gjatë stinëve të ftohta mund të krijojmë një look të mrekullueshëm. Dhe dizajnerët më në zë e kanë risjellë këtë ngjyrë në pasarelat vjeshtë-dimër.

Një look ‘total white’ është chic dhe i përshtatshëm më tepër nga sa mund të mendoni. Sigurisht, nuk është i thjeshtë (dhe është tepër delikat) por i jep një hije të sofistikuar asaj që e vesh.

Mjafton të gjeni kombinimin e duhur dhe për këtë mund të frymëzoheni nga këto stile ‘të vjedhura’ nga street style.