Imri Ahmeti ngushëllon familjen e Shqipdon Aliut
Sharr Travel

Imri Ahmeti ngushëllon familjen e Shqipdon Aliut

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imer Ahmeti, ka ngushëlluar familjarët e Shqipdon Aliu, i cili dje u gjet pa shenja jete në fshatin Gadime e Ulët të Lipjanit.

Ahmeti në emrin e tij personal, në emër të të gjitha institucioneve komunale dhe në emër të gjithë qytetarëve të Komunës së Lipjanit, shprehu ngushëllimet më të sinqerta për familjen Aliu nga Gadimja, me rastin e ndarjes nga jeta të Shqipdon Aliut.

I pari i Lipjanit theksoi se si institucione komunale e kanë përcjellë me shqetësim rastin dhe se bashkëndjejnë dhembjen familjen Aliu si dhe ju qytetarë të Lipjanit dhe me gjerë.