Gashi: Një vit nga ngritja e pagave për të gjithë njerëzit e kulturës
Sharr Travel

Gashi: Një vit nga ngritja e pagave për të gjithë njerëzit e kulturës

Sot është bërë 1 vit kur krijuesve dhe performuesve të kulturës, si dhe punonjësve profesional të trashëgimisë kulturore, iu rriten pagat për 50 përqind.

Këtë moment të rëndësishëm për njerëzit e kulturës, e ka kujtuar ministri në detyrë i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi.

“Sot një vit nga ngritja e pagave për të gjithë krijuesit, performuesit dhe punëtorët profesional të trashëgimisë kulturore. KG”, ka shkruar Gashi në profilin e tij në Facebook.