“Fantastic Beasts 3” po kthehet me historinë e zhvendosur në Brazil
Sharr Travel

“Fantastic Beasts 3” po kthehet me historinë e zhvendosur në Brazil

Xhirimet e filmit të “Fantastic Beasts 3” fillojnë në vitin 2020.

Warner Bos. Ka dhënë dritën e jeshile për fillimin e xhirimeve të filmit të ri “Fantasitc Beasts 3”  filmi i cili pritet të lansohet në vitin 2021, shkruan Daily Mail.

Një raport i ri nga Deadline  zbulon se personazhi i Jessica Williams Eulalie ‘Lally’ Hicks do të ketë një rol shumë më të madh në këtë trefish, me historinë e vendosur në Brazil.

Kjo vazhdon traditën e secilit film të ‘Fantastic Beasts’ duke u vendosur në një vend të ri, me ‘Fantastic Beasts of 2016 ‘dhe ‘Where to Find Them’ të vendosur në 1927 New York dhe ‘Fantastic Beasts 2018’: ‘The Crimes of Grindelwald’ vendosur në Paris.

Hicks u prezantua në ‘Fantastic Beasts 2018’: The Crimes of Grindelwald si mësues në ‘Ilvermorny School of Witchcraft and Wizardry’, versioni amerikan i Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry’.