Disa praktika të mira që janë të dobishme për shëndetin e foshnjes
Sharr Travel

Disa praktika të mira që janë të dobishme për shëndetin e foshnjes

Studimet kanë treguar se foshnjat që iu nënshtruan terapive ditore kanë pasur sistem imunitar më të mirë.

Po ashtu edhe prindërit mund të ndikojnë që të përmisohet shëndeti i foshnjave të tyre.

Nëse i praktikoni këto gjëra atëherë ju mund të ndihmoni:

Prekja dhe ledhatimet ndikojnë në shëndetin mendor të fëmijëve, kjo gjë është e vërtetuar shkenctarisht se fëmijët që preken më shumë nga prindërit e tyre kanë shëndet më të mirë mendor.

Shpeshtoni masazhat për t’i relaksuar fëmijët dhe po ashtu të kenë shëndet më të mirë.

Xhirot me makinë. Kjo gjë funksionon për t’i vënë fëmijët tuaj në gjumë, lëvizja e makinës imiton lëvizjen që foshnjat ndjejnë brenda barkut, kjo i bënë ata të ndihen të sigurt dhe paqësor.