42 aksidente dhe 1 mijë tiketa të shqiptuara gjatë 24 orëve
Sharr Travel

42 aksidente dhe 1 mijë tiketa të shqiptuara gjatë 24 orëve

Gjatë 24- orëve të fundit në vend janë shkaktuar 42 aksidente trafiku.

10 nga aksidentet ishin me të lënduar, kurse 32 të tjera me dëme materiale.

Gjatë kësaj kohe, Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 713 tiketa për shkelje në trafik.


MË SHUME NGA Aktuale