KEDS njofton vendet që nuk do të kenë rrymë ditët në vijim
Sharr Travel

KEDS njofton vendet që nuk do të kenë rrymë ditët në vijim

KEDS njofton se në ditët e ardhshme do të ketë ndërprerje të rrymës.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se ndërprerjet e rrymës do të ndodhin për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

19.11.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10 KV Podujevë do të ndërprehet:

LP 35kV Podujevë-Koliq (Kodi: 140160) prej orës 07:00 deri në ora 07:10

Vendet: Sharbani, Halabaku, Tërrnava, Bellopoja, Grashtica, Radasheci, Koliqi, Ballabani, Nishevci, Sharban, Dyzi, Fabrika e Ujit Alpet, Gërdovci, Batllava, Kaçibegu, Lluga, Orllani, Kalitica, Braina dhe Netergovci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesëve.

2.

Në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banesat e reja (Kodi:15018020) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Banesat e reja.

Arsyeja e nderprerjes: Funksionalizimi i linjës 10(20)kV.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetak, Grejqevci, Zborci, Pjetërshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrim i trasesë, ndrrim i shtyllave, izolatorëve, shkarkuesve katodik, kontrollimi për vaji transforatorit, etj.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellanica ( Kodi:82082005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Pastrim i trasesë nga drunjët, montimi i konzolles në Lladrovc dhe ngritja e shtyllës në Ngucat.

2.

Në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Acetileni ( Kodi:81000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana, dhe Yll Morina.

Arsyeja: Dislokimi i kabllos tokësore.

Gjilan

1.

Në NS 35/10 kV Gjilan 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (60061006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Uët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesëve.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesëve.

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Pastrim i trasesë, ndërrimi i shtyllave dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

Në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit (Kodi:30035005 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vellazrit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Pastrim i trasesë, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, shkarkuesëve katodik, kontrollim për vaj të TR etj.

20.11.2019

Punime në projekte investive

Prishtina

1.

Në NS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10KV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 10:00 deri në 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjërimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 15 Prishtina.

2.

Në NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10KV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në 16:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 15 Prishtina.

3.

Në NS 220/35/10kV Poduejva do të ndërprehet:

Dalja 10KV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në 11:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashtica e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10kV dhe dislokimi i TSSH së vjetër.

4.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Korroticë e Lartë Balovit ( Kodi:16021009088) prej orës 10:00 deri në ora 13:00-

Vendet: Lagjja Bala Korroticë.

Arsyeja: Kyçja e ormanit shperndarës në trafostacionin e ri.

Mitrovicë

1.

Dalja 10kV Runiku ( kodi 74000005) do të ndërprehet Stabilimenti në Vitak:

NS 10/0.4kV Vitak – lagjja Topalli (kodi 74000005023) nga ora 09:00-12:00 dhe 14:00-17:00.

NS 10/0.4kV Vitak – lagjja Taraku (kodi 74000005024) nga ora 09:00-12:00 dhe 14:00-17:00.

NS 10/0.4kV Vitak – lagjja Spahiu (kodi 74000005025) nga ora 09:00-12:00 dhe 14:00-17:00.

NS 10/0.4kV Vitak – lagjja Fazliu (kodi 74000005058) nga ora 09:00-12:00 dhe 14:00-17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagjja Spahiu-antena ipkos (kodi 74000005028) nga ora 09:00-12:00 dhe14:00-17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagjja Hyseni (kodi 74000005029) nga ora 09:00-12:00 dhe14:00-17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagjja Dërvishi (kodi 74000005030) nga ora 09:00-12:00 dhe14:00-17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagjja Beqir-Haxhiu (kodi 74000005031) nga ora 09:00-12:00 dhe14:00-17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagjja Haliti (kodi 74000005032) nga ora 09:00-12:00 dhe14:00-17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagjja Kajtazi-Tërnava (kodi 74000005033) nga ora 09:00-12:00 dhe14:00-17:00.

Vendet: fshatrat Vitak, Kostrec dhe Ternov.

Arsyeja: Ndërrimi i ndarësit dhe shkarkuesve të mbitensionit.

2.

Në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fortuna ( Kodi:73000006004) prej orës 10:00-12:00 dhe prej orës 14:00-17:00

Vendet: Fortuna.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllave për zgjerimin e rrugës.