Haradinaj merr pjesë në “Javën e Kuzhinës Italiane”
Sharr Travel

Haradinaj merr pjesë në “Javën e Kuzhinës Italiane”

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka theksuar se njohja dhe respekti për kulturat e ndryshme, është baza më e fuqishme në ndërtimin e marrëdhënieve të forta dhe miqësive të qëndrueshme.

“Njohja dhe respekti për kulturat e ndryshme është baza më e fuqishme në ndërtimin e marrëdhënieve të forta dhe miqësive të qëndrueshme. Kënaqësi të isha pjesëmarrës në “Javën e Kuzhinës Italiane” bashkë me ambasadorin italian, Piero Cristoforo Sardi”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.