Rinumërohen 60% e vendvotimeve
Sharr Travel

Rinumërohen 60% e vendvotimeve

Në Qendrën për Numërim dhe Rezultate po vijon procesi i rinumërimit sipas vendimit të PZAP-it.

Vetëm gjatë ditës së martë janë rinumëruar 68 vendvotime.

Në përgjithësi, deri në ditën e 7 janë rinumëruar 840 vendvotime apo rreth 60%.