Maskë me patate për fytyrë
Sharr Travel

Maskë me patate për fytyrë

Nëse deri më sot i keni hedhur lëkurat e patateve në koshin e mbeturinave, pasi të mësoni se sa shumë mund të përfitoni nga to, do t’i gatuani vetëm për të marrë lëkurën

Patatet janë të pasura me vitaminë B dhe C, mund të parandalojnë rrudhat dhe t’i japin shkëlqim lëkurës suaj .

Lëkura e patates mund të përdoret dhe për trajtimin e flokëve. Mund t’u japin shkëlqim dhe të ndihmojnë flokët tuaj të rriten më shpejtë.

1. Qëroni 3-4 kokrra patate dhe lëkurat shtrydhini në një shtrydhëse..
2. Lëngun që përftuar aplikojeni direkt në skalpin e kokës e masazhojeni për pesë minuta.
3. Lëreni për 15 minuta të tjera.
4. Më pas shpëlajeni me ujë të ngrohtë

Lëkurat e patates kanë veti të fuqishme zbardhuese dhe mund t’i japin shkëlqim çehres suaj