Trendi monokrom i vitit 2019
Sharr Travel

Trendi monokrom i vitit 2019

Këtë sezon, qytetet janë mbuluar me nuanca të zeza e të bardha.

Në vend se këto dy ngjyra t’i kombinoni me ngjyra të ndryshme, vishni bashkë dhe mbajeni kostumin shumë tonal për ndikim maksimal.

Ndonëse ngjyra e zezë gjithmonë është vlerësuar si nuancë e përsosur për të gjitha madhësitë, e bardha nuk është konsideruar edhe aq mahnitëse.

Por, kur i kombinoni elementet e veshjeve të bardha dhe aksesorët me ngjyra të zeza, atëherë kjo është mënyrë e përsosur për ta freskuar pamjen.

Nëse veç ju pëlqen ideja e këtij trendi, atëherë më poshtë i keni disa ide se si mund t’i kombinoni veshjet me këto dy ngjyra – bardh e zi.