Nënkryetarja e VV-së: Vota e mërgatës nuk anulohet
Sharr Travel

Nënkryetarja e VV-së: Vota e mërgatës nuk anulohet

Nënkryetarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Mulhaxha, ka thënë se vota nuk është Pazar, por vullnet qytetar.

“Mërgata votoi me kohë dhe me zemër. Vota e mërgatës nuk anulohet”, ka shkruar ajo në Facebook.

Ka qenë koalicioni parazgjedhor Nisma-AKR-PD që ka dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese një kërkesë lidhur me votat nga diaspora.