Kafja dhe alkooli e shtojnë stresin
Sharr Travel

Kafja dhe alkooli e shtojnë stresin

Ushqimet dhe pijet që hamë apo pijmë mund të na ndihmojnë mirëpo edhe të jenë të dëmshme për trupin tonë.

Disa nga ushqimet apo pijet po ashtu edhe e shtojnë stresin. Këto anë: supat e konservuara, kafja, alkooli.

Supat e konservuara janë të mbushura me kripë andaj ju bëjnë të ndiheni më të lodhur, kurse kafeina mund të ju bëjë të ndiheni mirë në fillim por pastaj do të keni sinjale stresi. Po ashtu edhe konsumimi i një sasie të madhe alkooli ndikon që të shtohet niveli i sheqerit në trup dhe kështu kjo ju pengon që të bëni gjumë mirë.