Shkrimtarja Etleva Tafa bashkëbisedon me qytetarë
Sharr Travel

Shkrimtarja Etleva Tafa bashkëbisedon me qytetarë

Poetja dhe prozatorja nga Tirana, Etleva Tafa, sot në Prizren zhvillon bashkëbisedim me lexuesit e veprës së saj letrare.

Etleva Tafa njëra nga shkrimtarët me të talentuara shqiptare, është fituese e shumë çmimeve në Letërsinë shqipe.

Etleva zhvillon bashkëbisedimin me qytetarët në Shtëpinë Botuese "Pena" në Prizren, nga ora 18:00.


MË SHUME NGA Kulturë