Mbahet konferenca e nëntë gjyqësore
Sharr Travel

Mbahet konferenca e nëntë gjyqësore

Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon sot konferencën e nëntë gjyqësore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë.

Në këtë konferencë do të marrin pjesë tërë struktura e sistemit të drejtësisë në Kosovës për të diskutuar temën: “Të arriturat dhe sfidat e sistemit gjyqësor gjatë vitit 2019”

Hapjen e punimeve të konferencës do ta bëjë Skender Çoçaj, kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Fjalë përshëndetëse:

•             Enver Peci, Kryetar, Gjykata Supreme e Kosovës

•             Abelard Tahiri, Ministër në detyrë, Ministria e Drejtësisë e Kosovës

•             Bahri Hyseni, Kryesues, Këshilli Prokurorial i Kosovës

•             Cezary Michalczuk, Shef për Sundimin e Ligjit, Zyra e BE-së në Kosovë

•             Jan Braathu, Ambasador, Misioni i OSBE-së në Kosovë

•             Maksim Qoku, Zv/Kryetar, Këshilli i Lartë Gjyqësor i Shqipërisë

•             Vesna Medenica, Kryetare, Gjykata Supreme e Malit të Zi

•             Faik Arslani – Ud/i Kryetarit, Gjykata Supreme e Maqedonisë së Veriut