Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`
Sharr Travel

Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Nesër në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafire e parë do të jetë Venera Berisha Muharremi - Interniste-Endokrinologe, e cila do të flas për gjëndrrën tiroide dhe shërbimet në klinikën e endokrinologjisë - Diabetin.

Kurse e ftuara e dytë do të jetë Kujtesa Gashi – grimere, e cila do të flas për kujdesin ndaj fytyrës dhe mënyrat e grimit.

Emisioni “Mirëmëngjesi Kosovë” përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.