Kryeziu sot përuron dy drama
Sharr Travel

Kryeziu sot përuron dy drama

Dramaturgu dhe regjisori Ekrem Kryeziu sot (e hënë), me fillim prej orës 14.00, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës do t’i përurojë dy drama të cilat i ka botuar këtë vit.

Për dramat e tij do të flasin Emin Z. Emini, Agron Shala dhe Flamur Maloku.