I vonohet viza, Zafir Berisha nuk udhëton për në Hagë

I vonohet viza, Zafir Berisha nuk udhëton për në Hagë

Njëri nga ish-komandantët e UÇK-së, Zafir Berisha, nuk do të udhëtojë nesër për në Hagë, për intervistim nga Prokuria Speciale.  Atij i është vonuar dhënia e vizës për udhëtim.

“Nuk mundem të udhëtoj sepse nuk ma kanë dhënë vizën me kohë”, tha Berisha.

Njëri nga ish-komandantët e UÇK-së, Zafir Berisha, nuk do të udhëtojë nesër për në Hagë, për intervistim nga Prokuria Speciale.  Atij i është vonuar dhënia e vizës për udhëtim.

“Nuk mundem të udhëtoj sepse nuk ma kanë dhënë vizën me kohë”, tha Berisha.

“Tendenca për ta krahasuar luftën çlirimtare të UÇK-së me luftën gjenocidale të Serbisë nga kjo gjykatë, e cila është produkt i një “raporti” me të dhëna nga Serbia dhe mbetjet e tyre në Kosovë, është ofendim për mira qytetarë të vrarë nga aparati shtetëror i Serbisë”, shprehet ai.