Mësoni a do t’ju jenë takat të rehatshme që në shikim të parë

Mësoni a do t’ju jenë takat të rehatshme që në shikim të parë

Pjerrësia në taka madje është më e rëndësishme se vetë thembrat. Cilat janë ideale?

Shumica e femrave janë të dobëta ndaj takave shumë të bukura, mirëpo shpesh me bartjen e parë e kuptojnë që kot “kanë humbur” sasi të mëdha parash në diçka që është treguar si vegël torture.

Për të ndërprerë përfundimisht blerjen e tyre, ekziston rregulla me të cilën lehtë do të mësoni a do t’ju jeni takat të rehatshme apo jo.

Në të vërtetë, çështja është te pjerrtësia. Sa më e madhe pjerrtësia e takave, do të jenë më shumë të parehatshme.

Këtë mund ta dalloni nga distanca midis takës dhe shputës. Sa më e lartë ajo, taka do të jetë më e rehatshme, dhe anasjelltas.

Tre centimetra në skaj

Blini taka në internet dhe nuk mund t’i verifikoni sa është distanca midis thembrës dhe shputës, ajo llogari atëherë zvogëlohet dhe është ideale që distanca në astarin tënd të jetë tre centimetra.

Taka me distancë prej 2,5 cm nga shputa tashmë do të jetë shumë e rehatshme.