Grenell: Më shumë lajme të mira nga Serbia dhe Kosova

Grenell: Më shumë lajme të mira nga Serbia dhe Kosova

I dërguari i posaçëm i presidentit Trump për dialogun, Kosovë-Serbi ka folur përsëri pas takimit që sot kishte në Beograd me presidentin serb, Aleksander Vuçiq si dhe pas takimeve të mëhershme të zhvilluara në Kosovë.

Përmes një postimi në Twitter, Grenell ka thënë se tani ka lajme të mira nga Kosova dhe Serbia.

Siç ka potencuar ai, diplomacia e presidentit Trump është duke punuar fuqishëm në këtë drejtim.

“Më shumë lajme të mira nga Serbia dhe Kosova. Diplomacia e Trumpit është duke punuar”, ka shkruajtur Grenell.