Thaçi: Marrëveshja për hekurudhat na gjeti të papërgatitur
Sharr Travel

Thaçi: Marrëveshja për hekurudhat na gjeti të papërgatitur

Agronj Thaçi, kryeshef ekzikutiv i INFRAKOS, ka thënë se marrëveshja për hekurudhat mes Kosovës dhe Serbisë i ka gjetur të papërgatitur.

Ai ka folur të premten në RTK.

“Neve na ka zënë të papërgatitur. I takon Qeverisë që të bëjë grupet punese. Pastaj ne mund ta ofrojmë ekspertizën tonë. Në mënyrë që ajo të ketë sukses në praktikë”, ka thënë Thaçi. “Ne nuk kemi pasur ndonjë njoftim. Edhe ne jemi njoftuar nga mediat”.  


MË SHUME NGA Aktuale