Thaçi e Kurti shtrëngojnë duart në ceremoninë e 12 vjetorit të Pavarësisë

Thaçi e Kurti shtrëngojnë duart në ceremoninë e 12 vjetorit të Pavarësisë

Pavarsëisht se në media po raportohet se presidenti i Kosovës Hashim Thaçi nuk i ka dhënë dorën Kryeministrit Albin Kurti, por vetëm gruas së tij, e vërteta qëndron ndryshe.

Në foton që ka RTK shihen Thaçi dhe Kurti duke folur me njeri tjetrin.

Në pritjen e organizuar nga presidenti në 12 vjetorin e pavarësisë të pranishëm ishin edhe udhëheqësit e rinj të institucioneve të cilët u përshëndetën nga Thaçi.


MË SHUME NGA Aktuale