Kolona të gjata në kufirin Shqipëri – Kosovë

Kolona të gjata në kufirin Shqipëri – Kosovë

Sonte në kufirin Shqipëri – Kosovë (në Morinë) janë krijuar kolona të gjata të automjeteve, shoferët dhe pasagjerët e të cilave ia kanë mësyrë Kosovës, për ta kremtuar 12-vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Disa prej shoferëve, të pyetur për këtë kolonë dhe pritje, kanë thënë se sado që të bëhet vonë, do të shkojnë në Prishtinë për ta kremtuar 12-vjetorin e pavarësisë së Kosovës.


MË SHUME NGA Aktuale