Ymeri- Kurtit: Arsyeja e ndryshimit veç pse je kryeministër është e gabuar

Ymeri- Kurtit: Arsyeja e ndryshimit veç pse je kryeministër është e gabuar

Anëtari i PSD-së, Visar Ymeri, thotë se tash nuk e njeh Kurtin dhe nuk e di se cili ka ndryshuar.

‘’Gjatë këtij rrugëtimi politik kam pa që ka ndryshim te Albini. Unë pyes se cili Albin. Ablini i VV-së apo kryeministri?. Arsyeja e ndryshimit veç pse je kryeministër është e gabuar. Kjo i bjen braktisje e një trashëgimie të pasur e të bujshme që e ka pas VV. Ka ndryshime substanciale. Në njërën anë ka ndryshim të Albinit si Kryeministër prej çka ka thënë Albini për institucionin se si udhëhiqet institucioni publik. Tash kur përgjigja e Albinit se a ka ndryshu pse është bërë kryeministër më shumë kam pa ndrysihm të personit sesa të politikave. Ka ndryshuar karshi dialogut, flamurit, orientimit madhor të Republikës së Kosovës’’, ka thënë Ymeri në "BlicInterview".


MË SHUME NGA Aktuale