Florian Dushi emërohet zëvendësministër i Drejtësisë

Florian Dushi emërohet zëvendësministër i Drejtësisë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e ka emëruar sot Florian Dushin, zëvëndësministër në Ministrinë e Drejtësisë.

Me këtë rast, kryeministri Kurti ka vlerësuar përgatitjen profesionale të Dushit, duke i uruar atij punë të mbarë dhe suksese në sfidat e këtij institucioni shumë të rëndësishëm.


MË SHUME NGA Aktuale