Balje dhe Çuni flasin për pakicat që angazhohen në FSK

Balje dhe Çuni flasin për pakicat që angazhohen në FSK

Çështja e pakicave në Ministrinë e Mbrojtjes dhe ajo e angazhimit në FSK ka qenë tema që e kanë diskutuar deputetja nga radhët e komunitetit boshnjak, Duda Balje dhe miistri i Mbrojtjes, Anton Çuni.

Ata janë takuar të hënën. 

Balje në njoftimin e saj ka thënë se pret rezultete konkrete. 


MË SHUME NGA Aktuale