Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditëve në vijim

Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditëve në vijim

KEDS ka njoftuar se në ditët në vazhdim do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike në disa vende të Kosovës për shkak të punimeve në rrjet.

KEDS ka njoftuar se me datën 27 dhe 28 do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende për shkak të punimet në rrjet si dhe punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Graçanica- te Varrezat (Kodi: 10014003036) nga ora 11:00 deri në 12:30.

Vendet: rr.Patrijarhu Pavle.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjet.

28.02.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 08:00 – 09:00 dhe prej orës 15:00 – 16:00.

Vendet: Obranqë, Peran, Obranqa 1, 2, 3, Bradashi, Bajqina, Katunishta, Lepaja, Dobratini 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Enegjizimi i transformatorit të ri.

2.

TS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti  (Kodi: 14000014)  prej orës 08:00 – 09:00 dhe prej orës 15:00 – 16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Tërnavicë, Murgull, Zakutë, Metehi dhe Dobërdol.

 

Arsyeja: Enegjizimi i transformatorit të ri.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen:

TS  10/0.4 kV Perani 2 , Peran te plakollët (Kodi: 14000012143, 14000012255) prej orës 08:00 deri ne ora 16:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Peran.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit të ri.

28.02.2020

Punime me kërkesë të palëve të treta

Prizren

1.

TS  35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta  (Kodi:30035006)  prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Vendosjen e nxemseve mbrenda në galerinë e kthinave në stabilimentin shpërndarës 10(20) kV.

Ferizaj

1.

TS  35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pilana  (Kodi:40044008)  prej orës 09:00 – 12:00

Vendet: Pilana, Farma dhe Gllogu.

Arsyeja: Kyçja e degëzimit-linjës 0.4 kV në TS Berevci sipas pëlqimit elektro-energjetik.