Bie Qeveria Kurti

Bie Qeveria Kurti

Ka kaluar Mocioni i Lidhjes Demokratike të Kosovës për dorëheqjen e Qeverisë Kurti.

Kjo ka ndodhur në një seancë të gjatë me shumë diskutime. 

Për rrëzimin e Qeverisë Kurti kanë votuar 82 deputetë, kurse 32 deputetë ishin kundër dhe 1 abstenim .