7 aksesorë për flokët që do të bëjnë namin këtë pranverë

7 aksesorë për flokët që do të bëjnë namin këtë pranverë

1 Rrathët e kokës si leopard

Një kohë të konsiderueshme të gjitha ne vajzat ia dedikojmë flokëve. Pavarësisht modelit që zgjedhim, një gjë është e sigurtë: të gjitha duam të shkëlqejmë dhe të ndihemi mirë me paraqitjen tonë.  Për diçka të tillë na vijnë në ndihmë aksesorët. E dini cilat janë trendet për këtë pranverë?

Karfica të dekoruara

Karficat nuk kanë qenë kurrë kaq argëtuese. Në formë luleje, me perla apo edhe të thjeshta , ju keni mundësinë t’i kombinoni si të doni, qoftë edhe duke vënë shumë të tilla për t’u dukur me stil.

Karficat në formë X me kristale Swarovski

Fjongot e mëdha

Seti i karficave të Jennifer Behr Rhinestone

Karficat në ngjyrë gold me perla

Rrathët e kokës me perla të zeza/Revista Class