Si ju duket trendi i ri i veshjes së pantallonave?

Si ju duket trendi i ri i veshjes së pantallonave?

Në daljen tuaj të radhës, mendoni që pantallonat t’i lidhni me lidhëset e këpucëve apo sandaleve.

Tani mund t’ju tingëllojë çuditshëm, por blogere-et mendojnë ndryshe.

Si ju duket trendi i ri i veshjes së pantallonave?

Trendi i fundit është ku që shihni më poshtë!

Si ju duket trendi i ri i veshjes së pantallonave?

Lidhëset e sandaleve që rrethojnë pantallonat tuaja nuk do t’i shpëtojnë as syrit më të shpërqendruar!

Si ju duket trendi i ri i veshjes së pantallonave?

Si për çdo trend tjetër, edhe ky i ka ndarë njerëzit në dy grupe. Ata që nuk e kuptojnë dot se ç’kuptim ka një sajim i tillë dhe një grup tjetër që i duket mjaftueshëm interesante.

Si ju duket trendi i ri i veshjes së pantallonave?

Sidoqoftë, nëse e provoni siguroheni të keni veshur taka. Eshtë rregulli numër një i këtij trendi. Për t’u frymëzuar, shihni disa nga kombinimet më të lezetshme.

Si ju duket trendi i ri i veshjes së pantallonave?

Si ju duket trendi i ri i veshjes së pantallonave?