Dhjetë fondatinat më të mira me mbulim të plotë

Dhjetë fondatinat më të mira me mbulim të plotë

Pak kohë pa grim mund të jetë mund të jetë në trend tani.

Por, pas daljes nga karantina ndonjëherë, fytyra juaj ka nevojë vetëm për një fondatinë me mbulim të plotë. Ose, më saktë, ndonjëherë ju thjesht doni një fondatinë me mbulim të plotë.

Për të gjitha ato periudha kur keni mungesë gjumi, skuqje ose thjesht jeni duke u kujdesur për një ditë intensive të fotove, provoni një nga këto fondatinat më të mira të mbulimit të plotë që do ta bëjnë lëkurën tuaj të duket e mrekullueshme, pa u ndjerë si një maskë e rëndë dhe mbytëse.

Më poshtë gjeni fondatinat fantastike: