95 persona në karantinë dalin negativ, të dielën lënë Qendrën e Studentëve

95 persona në karantinë dalin negativ, të dielën lënë Qendrën e Studentëve

Zëvendësministri në detyrë i Shëndetësisē, Izet Sadiku, ka informuar në orët e mbrëmjes se në Qendrën e Studentëve janë testuar 95 persona për COVID19 dhe të gjithë janë negativ! Sipas tij, të dielën të gjithē do të lirohen në shtëpi.

Shkrimi i tij në Facebook:

Karantina- COVID19

Sot është testuar edhe grupi i tretë i personave të vendosur në Karantinë në Qendrën e Studentëve.
Janë testuar 95 persona 0për COVID19 dhe të gjithë janë negativ!
Nesër ky grup lirohet në shtëpi!


MË SHUME NGA Aktuale