Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Nesër në emisionin e mëngjesit `Mirëmëngjesi Kosovë`, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Ne nje lidhje direkte do të jetë Sazan Ibrahimi, kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës, cili na tregon për nevojat e komunave në luftën për parandalimin e përhapjes së COVID-19.


Ndërsa për ushtrimet në kushte të shtëpisë apo balet në kushte shtëpie, andaj më detajisht se si mundemi ti realizojm këto ushtrime edhe brenda shtëpisë na fletë e ftuara Rudina Bërdynaj, trajnere fitnesi, koreografe.


Po ashtu do të kemi edhe një lidhje direkte nga Cyrih, me Rrezarta Bojaxhi, pjesëmarrëse në Gara " The Voice Kids" në Gjermani.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.