Vendos Kryesia e Kuvendit: Të martën seancë e jashtëzakonshme

Vendos Kryesia e Kuvendit: Të martën seancë e jashtëzakonshme

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka vendosur që të martën të mbahet seanca e jashtëzakonshme mbi propozimin e PDK-së dhe deputetëve nënshkrues për pakon emergjente 320 milionë euro për t’u ballafaquar me pandeminë Covid-19, raporton KosovaPress.

Mbledhja, sipas KosovaPress është duke duke u zhvilluar dhe përveç kësaj pike në rend dite është edhe ndërmarrja e veprimeve sipas aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese për kufizimin e lëvizjes. Derisa nuk dihet a është marrë ndonjë vendim për këtë.

Mbledhja e kryesisë është duke u mbajtur pa prezencën e medieve.


MË SHUME NGA Aktuale